Ilo/suru

iloa vaikea löytää, surua murhetta yleensä keskellä pöytää. Näkyvästi saa ottaa. Tarjolla runsaissa kauniissa astioissa. Kastike kiillotettu voilla. Tätä pöytää turha kaihtaa, koska kaikki hyvältä, ihanalta maittaa,näyttää, ennen kaikkea vattan täyttää.

Jälkiruoka isketty sivupöydälle pienissä kipoissa, kastike lasketaan tipoissa, miten se mitään tunnetta tuo, hyvä että edes pääseen pöydän luo. Kumma kyllä kaikki odottaa jälkiruokaa, jos se loppuu äkkiä kuuluu lisää tuokaa. Vaikka olis itsesi syönyt täyteen muusia pullia, silakkarullia, masu ihan täydeltä tuntuu, kokeile itse ei yhtään koloa, onhan se noloa näin pyytää, kun ei vain jaksa enää yhtään silakkarullaa jaksa sinne syytää.

Aikaa tuskin mennyt tovi, kappas kummaa vatsasta löytyy lovi, sinne hiukan mahtuu jälkiruokaa oivaa, kiisseliä vaahtojen kera, onn
eksi maha oli hiukan vajaa, pelkäsin ettei voi lisää ajaa.

Vatsassa pitää nyt majaa muussi kera salaattien ja pullien, kiisselit ja vaahdot sekasotkussa ihanassa, kahvi niitä laimentaa. kukaan ei tullut paimentaa, tuli liikaa ahmittua, ruokia lautaselle kahmittua. Samoin elämässä usein ilot surut sekoittuu, tasapainoa vaikeutta löytää, usein sitä surua haikeutta pöytä täys.


Helppo napsia lisää, koskee lapsia, isää mummoa vaaria, joka ruuan jälkeen näyttää olevan jo menossa kohti baaria.Surun luokse helppo mennä omat siivet ei ehkä aina suruun lennä, matkaan sen kuitenkin helppo mennä. Iloa tulee pienissä erissä jälkeen surun, pienenkin onnen murun on helppo sekaan ahtaa.

Joskus ilo voi yllättää oudolla tavalla, seisot kukka lavalla yksi ainut ruusu tuo ilon mennessäsi sen luo. Leikkaat irti, monta päivää iloa saat kun sen veteen paat. Puhu sille, se kuuntelee sun surus ,huoles, katso tarkkaan se hymyilee sulle, lon tuo hyväksynnän suo.

Etsi iloa pienistä asioista, hymyile, unohdat huonot asiat, kuin saisit suklaarasiat. Siirry joskus ensin jälkiruokaan syö sitä pienissä erissä, Silloin sinä et seilaa surujen merissä. Hinnalla ei ole silloin väliä koska pieni kippo pitää sinut pinnalla. Iloa siis hanki usein on ilmaista, hoivaa pitkän aikaa tuo elämään sitä kaivattua taikaa. Rakastetaan toisiamme.💓