ISTUJA !!

Kaukana ikihonkien maassa eleli pienessä hirsisessä tuvassa...... Noinhan tarinat alkat. Ensinnäkään tämä ei ole tarina, ei sellaista ole nähnytkään. Silkkaa juttua ukon surkeasta elämästä. Toiseksi ei ole mikään pikku mökki, turha romantisoida, 1927 rakennettu jonkinlaisesta kivestä ja ehkä puu sisus,enpähän oo päässy kaivelemaan, eikä paljon kiinnostakaan. 
Ukko ja sen eukko turhaan vaan narisivat kun tapetteja nuin revit. Mikä minä oikeastaan oon niitä tutkimaan. Käppyrän kämpästä löytyy ehkä 400 neliötä kahessa. kerroksessa. 
Ei siis mikään tavallinen mökki. Aika resussa kunnossa, siitä myöhemmin.

Oikoa alkua ei niin kaukanakaan lähin kauppa parin kilometrin taival. Iso keskus oikein iso kirkko onkin  jo kauenpana. Ei eukko resulla potkupyörällä sinne oikeen pääse. Pitää jo pirssi tilata. Eukko on tunnettu nuukuuvestaan, kovin helposti autoa tilaa. 
Vanha kartano on siis kyseessä, Tötteröitten vanha kartano joka joskus parhaan kukoistuksen jälkeen siirtyi eukon siistalon tyttären Josefina Kunilla  Tötterön hoteisiin tämän mentyä aviolliseen suhteeseen Heikki Antero Tiitin kanssa, kaverit kutsuivatkin Heikki Tiittiä Hepatiitiksi.
Josefina sai nimen Jose ja jos ei lähemmin tuntenut asiaa luulivat siellä asuvan miesparin Jose ja Hepa.
Se siitä "mökissä" asusteli kuitenkin josefiina ja Heikki Tiitti. 
Käytössä oli enää tupakeittiö ja yksi huone Josea varten. Hepa nukkui mielusti tuvanpuolella, saipahan kuorsata rauhassa, pitäen hiiret loitolla. Eikä Josella ollutmittää sitä vastaan, ukkokun kiusoitteli mielellään Josefiinaa. pikku kähminnällä.Hepa oli mielestään aika virili ikäisekseen.