AJANKOHTAISTA

Ette kuulkaa tiä kun hataralla tyhjällä päällä rupeet suunnitteleen uutta, miten siinä käy. Vanhan aikasesti. Keksit jonkin hienon idean ja saat sen valmiiksi, huomaat että lisäänpä tuohon vielä tuon sivun, simssalapim, taikatemppu, kaikki monen tunnin työ jossain sen kuuluisan hukkapiilon paikassa, saituuttani en oo maksanu sitä kahtakymppiä vuoessa automaatti tallennuksesta. Tyhjästä päästä kärsii kokoajattelija. Jos ootte nähny tän osion alkuperäsen osion se on menny pitkälle mettään sen hukka raukan kanssa. Huomenissa jatkan ellen yön kippeinä tunteina saa inspiraatiota varpaaseen, alkaa nykiin ja pakko lähtee kirjottamaan. KESTÄMME.💚

Tähän ajankohtaista osioon tulee myös tuo Lähtee läskit tai läskit liikkeelle osio. Ylläpidon kannalta helpompi, ajattelija kun on tällainen vapaampi ei niin kaavoihin kankistunut, vaikka muuten on kyllä kankistunut.Tähän tulee kaikkea sekalaista seurakuntaa, jos jokin on mennyt pieleen, tai ovesta sisään pannaan sekin samalla hinnalla.Toivottavasti piätte. Jatketaan hörhöilyä. 

ajaTelijA

Tästä kaikki alkoi!

Raskas työ ennen tiettiä vaatiin raskaan huvin, niinpä pihasaunan lämmitin, löylyt makoisat löin, makkaraa muutaman kilon painikkeeksi söin

Tänään aloitetaan säännöllinen liikunta, isonmiehentapaan, 10 nousua vaakatasosta istualteen, aattelin jos auttais vattalihas liikkeessä, jätän kaukosäätimen kanssa kauemmas niin haen sen samalla, toisella kertaa vien takas. Saa ripsakasti haettua kapulan kun formulat alkaa.

Tähän saunominen johti!

Räpsäytin kaiken komeuteni mittarin tähän viereen. Oli viikossa 200 rammaa puonnu, jonnekkin välille jäi. Eppäilen että puhtaat kalsonkit autto jo 100 rammaa, leikkasin varpaankynnet tais puotin 50 rammaa. Jätinköhän illala yhen punaviinikuksallisen pois siinä meni se 50 rammaa. Näin se pienistä asioista koosttu tää tietti. Pitäsköhän ens sunnuntaina kokkeilla myös jos jättäis karvahatun ja saappaat pois vois saaja sen 500 rammaa alas.

Sunnuntaina 27.12 katotaan isoon peiliin mikä tilanne silloiun on ja muistakaa välillä käydä kertomassa eri tavoilla mielipiteenne. 

Yön aikana sattunutta  24.12

Tästä on turha kirjoittaa yks sana riittää, korona. Toinen sana kuvaa meiän pääkaupunkia se on tyhjyys. Kolmas sana ois turhakkeet.

Siinä ne yönaikana sattuneet sitten on. Aika normi settii tähän aikaa ollu jo pari vuotta. Kerrotaan kuka lentää minnekkin lomailemaan, ja kuinka huitsin hauskaa ollu. Ei jaksa.........

Tämänpäiväsia on aihesia on ollu se sana mitä en viitti kirjottaa, mutta saa myös oluena. Toinen tekijä on tuo J:llä alakava sana joka toistuu kerran vuodessa ja jota maksetaan seuraavaan J kirjaimella alkavaan kertaan ei oo juhannus.. Ilmat oli hyvät mutta kylmä, täällä se tuntu siltä, oltiin joskus muori ja katras pohojosesa oli parrain -50 mittarissa, vaan meni mukelot kouluun, tää tarina on tosi. Muuta tälle päivälle ei kanata kirjoittaa. Ja jos kuusi on varastettu ei kannata viiä takas, ei lähe kasvamaan. 

Hiuka ilmoja pidellyt!

Eihä niitä kukaan oo pielly, nuo pakkaset vaan kuuluu meioän elämään. Nytkin kartanolla lähempänä seittemää tyrkkää -13.5  🥶

Luntakin löytyy sen verran että muori pääsee tyrkkää mäystimet jalkoihin, taitaa vielä olla  vanhat hyvät tervat pohjissa. Pannaan hiukan kynttilää jos ei luista.

Karvoja suunnittelin niihin laittaa ens kerralla kun parturoidaan ajattelijan hiukset, lyön uuven tervan ja karvat sinne. Löytyypä pitoakin sitte.

Näyttäs pakkaset jatkuvan.

Eilisestä sen verran että muori tekas niin perusteellisen hyviä mallassämpylöitä. Normi satsi kotikaljaa ja mäskit sämpylöihin. Ei nousse hattuun, meinaan sämpylät.Turha tulla hakeen, kohta syöty.

Kuvasa ei oo perunii.

Perjantai 24.12
Perjantai 24.12

Tämän päivänen ateria puoli menny oikeastaan aika mallillaan, ei olutta kotikaljaa muori tekas., Juomapuoli ollu hallinnassa, ruokanaki oikeastaan ei yhtään epäkuranttia,kallaa perunia, salaatteja, sienisalaatti oli vielä eile hyvä tänään tuntu niinku ois lievä hommeen maku, voipi olla että makuaisti kärsi pistän kuvan tohon ylle.

Viikko vielä ensi vuoteen. Näyttää olleen normi pyhät.Sen verran tiirasin uutispuolta että jotta tapella reuhattu ja polliisilla ollu kiirettä näin rauhan juhlan aikana. Ennätyslukuja oli siinä yhessä asiassa. Lunta tullu sen mukavasti että jotta hiihtamaan päässsee Lukemat pyöri, tai eihäne mihinkään pyöri paikallaan olivat siinä -10 asteen tietämillä. Hiihellään.  

Tietti ollu kohtuuven rajoissa ei hätiä mitiä. Paino ei oo noussu. Huomena punnitaan. Ei neuvolassa.

Kattelin uutistarjontaa tälle päivällensä. Pakkanen pyöriny rimppa remppa siin -15 asteen molemmin puolin, tuuli kans muistanu. Kyselyitä ollu joissa itänaapureista ei oo pietty. Meiän itäiset naapurit on sen verran kaukana ettei oo oikein kantaa mutta rauhassa on kartganolla saatu olla.Niinko tiiätte julkkikset touhuu, eihä ne muuten ois julkkiksia, Huomasin vessapaperin väriä ja kellä on tullu puolukat kokonaisina pönttöön, ei oo kukkaan niistä vielä julkassu, oisko tieottamisen paikka. Kukahan ehtii ensi. 

Tiistai28.12
Tiistai28.12

29.12   Kiiruinen päivä taas ollu. Tuo sohvan ryökäle vaatii niin kovasti työtä sen päällä pittää maata ettei se lähe liikkeelle. Pelko sellanen. Uuutismaailmaan kurkkailin välillä. Oli porukoilla mäystin  kunnossa, sukset tervattuna, kun kansalaiset oli pärjänny hiihtovassa. Oikein perhekunnittain tuntuvat hiihtelevän. Muut uutiset olikin sitä yhtä samaa.En viitti niistä kirjotella. Tietissä pistin vaihtoehtoja ontanko 16/ pätkäpaaston vai 2 x 2 x3 x . Näyttäis olevan pätkäpaasto voitolla. Riipaise mielipiteesi osiossa voit käyä kertomassa myös mielipiteesi.

Torstaita eletään lähellä kuukauven ja vuuen loppumista. Lukemat joissakin nimeltämättömissä taueissa lähentelee jo sellasta soppelia päiväpalkkaa. Meikäläisellä vois soppeli vuosipalkka. Olihan siellä autourheilua siinäkin riittänee F1 se kertoo kaiken. Uutisissa ei siis sittenkään yht' mitään. Sää puolella en ou pitkään kokkeillu vanhaa konstia työntäny sormea ikkunasta ulos ei jäätyny, ei hikkoillu liiaks eli sanoisin noin nollan pinnassa. Tuolla säällä pystyy jo taas käymää yöllä nurkantakana tähtiä laskemasa..

Tiettipuolella näyttäys pätkäpaasto vievän voiton. Eli huomenissa illasta klo 18 jälkeen alkais paasto., Onneks vetelin jo tänään nakkipaketin valmiiks kivuksista alas. Huomenissa vois ilta ruuat vetää jo päivällä ettei tuu kiusauksia.Näissä merkein mennää tänää. Huomenissa voi olla jot toisi.

Vuosi 2022

Torstai 23.12
Torstai 23.12

Pistänpä tuohon kuvan eiliseltä leipomus päivältä, siivosin jäljet ja hyvää tuli. Ainoa paheeni ajattelijalla on tämä ääretön vaatimattomuus.

Eilinen hyvän ruoan päivä,pistän kuvia joitakin, kostautui tieetissä heti paukahti 500g ylöspäin mittari tai sitten se ymmärs väärin meni väärään suuntaan. Tuplasti kirittävää. Nyt niskasta kiinni itteesä ja roudata tämä notkealanteinen tumma italialaistyyppinen mies juoksumatolle.

Eletään vuuen loppua, uutiset on pysyneet aika maltillisesti samansuuntasina monta päivää, meiän reportteritkaan pitkin suomee ei oo kertoneet oikeen mitään maatamullistavaa. Sää ollu aika sahavaa, paremmin kuin ajattelijan sada vedon solo, ainoo mikä siinä on vetää tuuli liiterin raoista kun sitä yrittää jyystää käyntiin.. Uutis puolim ollu aika raahallisen tahtista. 

Tieetti on ja vaiheessa lauantaina potkastaan muorin kanssa siinä uus vaihe, jahka löyetään vaihe keppi katkes ja hukku etellinen. Sillo pannaa iso vaihe päälle alotellaa se  2 x 2 x 3 tietti kartanon malliin. Tääne saatte päivittäin kuulumisia, ja jos yks mielinen ei kaks  lupa tulee korkeammalta päätösvallalta (valmentajilta, 5 kpl) teen uudven osion.

Tiistai 28.12
Tiistai 28.12

Vuosi 2022

Uuvenvuuen aika alkaa oli ohi. Satasia tyrkättiin taivaalle taas hurjat määrät. OIsivat tuoneet ajattelijan postilaatikkoon, oisin voinu luvata että ihan yhtä turhuuteen ois menny.Tai vois sitä ajatella että ois rahat paukkunu  kansa terveyelle, jos ois tänne tuonu. Muori oli kyllä sitä mieltä että ajattelijan terveys ois menny jo kympin raketin rahoista.

Resitentti puhu puheensa, en ehtiny kuuntelee, kattelee uutisia on joitakin ympäri maailman ehtiny kuuntelee.

Sää pysyny suht koht enallaan, Vaihtuu ku Jallulla kalsarit, kuulema vauhtiraita tulee niin nopiasti ettei eukko kerkii vauhissa pysymää, vaihtojen välissä.

Tietissä menny tasasesti. Kahtena päivänä ny ollu siinä 17:30 - 08 syömäti.Juotu enempi. Vettä.

Painossa tuli hiukan takkiin tai läskiin eellinen 0li 156,4 nyt paukahti tikitaali 156,7. 300 rammaa lisää.

Liikuntaa lisätä jääkaappi siirtyy kauemmaks. kaukosääjin toiseen huoneeseen. Ankarat toimenpiteet eessä. Jos oikein tiukka siirtyy sohvakin lähemmäks seinää.Saatan jättää yhen pitsan iteltä pois.