Musta ruusu

24/9
24/9

Millainen maailma on, miks se on niin sekainen. Miks kaikki ahdistaa, toinen toistensa liikkumista tahdistaa. Kello määrää tahdin , myös sen tarvitsetko itsellesi vahdin vai ett'.
Aurinko meille kaikille paistaa. vaikka toisinaan ajamme tien väärää kaistaa. Miks kaikki niin paljon ahdistaan, miks niin monet on hurmaantuneet omasta mahdistaan. Oisko maailma erilainen , jos ihminen ajattelis myös toista, Ei eläis niinkuin kalanpinnassa loinen, ajatellen omaa napaa, toimintoja, omaa tapaa. Se välttämättä ole ehkä paras, entä jos se onkin todellinen aikavaras, vieden sun ja toisten ajantajun jättäen jälkeensä saastuneen hajun kuin paljosta viinasta.. Humalluttaen omaan erinomaisuuteen.
Sade aika tulee aina, se on eräille maksamaton pankkilaina. Joutuu hullunlailla paiskomaan töitä aina. Siltikin vain korot , tullee maksuun luottamusta ei ole kuin köyteen paksuun.
Miks maailma on niin kova. Miksei meitä yksilöina kukaan voi tulla puoltaa, Oliskin ystävä joka tulee huoltaa, vie kovuuden pois. Antais tehdä mitään typerää, Ilmoittelis aika ajoin nyt ystävä jo herää. Muuta kaikki kohdallas, saapuis luoksein näyttäis että maailma on toinen, Siihen tarvitsisin kenties illan vain, kaiken muuttais kohdallain.Voisko maailma olla parempi, jos ajattelisin asioita toisin. En katsois mustien lasien läpi, vaihtaisin kirkaisiin, väreihin jotka maailman muuttais. Mulle voi olla myöhäistä hankkia laseja uusia, ikä, terveys painaa, toisaalta elämähän on vain lainaa. Luoja myöntää maksuaikaa, Ehkä saan ehkä en, kaikkeni teen jotta lainani maksu aika pitkä on.