Elämänvoimaa

Perjantai 10.12
Perjantai 10.12

Oli vauva tai vaari elinvoimaa löytyy koko elinkaari,
Vauvana potkin ja sätkin, ääntä käytän, kaikille mielelläni näytän "täältä tullaan elämä, se olen minä tänään ja huomenna.
Sama into jatkuu vauvasta teiniin. Pakko on toisille näyttää, voimia käyttää, täältä pesee ja linkoo. Koulu hiukan sotkee kuvioo, saapahan ammatin, rahaa, taas voi voimian näyttää.
Teinistä ylös on välivuodet, aika on paikkansa hakee, tuo auto tuo mekko on makee. Tukka on pysty tai kalju, mielessä ei vielä oo pihassa palju. Tunteet heittelee laidasta laitaan aika hakea itseään.
Vihdoin löydät itses, perheen perustat, haet uutta omaa minää, kuitenkin perhe tahdin määrää, lapset kun vuosia ympärillä häärää. Juuri kun puitteet on kuntoon saatu, olet vain sinä ja se toinen.
Aika on vierehtänyt, kiikkustuoli virittää. Huomaat menee vuosia kun kerkiä ei istuu. Harrastukset monet lasten perheen ohell syö sun aikaas, Elämänvoimaas oot kuluttanut vuosia vauvasta vaariin. Aika on miettiä mihin se on mennyt, mitä saanut aikaan, istua kiikkustuoliin, miettiä mennyttä tulevaa, vielä on vuosia runsain mitoin.