Epäonnistuja

Epäonnistun kaikessa mitä kosken, kaiken mitä hankin. turha täyttää tankin, väärää polttoainetta sinne menee. jos ostan veneen, se vuotaa valmiiksi, oisinpa ostanut heti sukellusmallin, tosin siitäkin saanut sekunda malllin, pintaan sitä tuskin kuitenkaan saan, mutta sukelluslaitteenhan hankin. Sitä varten piti keskustella kera pankin, Lainan sain ja kovalla korolla, joka jatkaa nousuaan, paatti vain ei nouse, pohjamudissa lujasti, ja pysyy. 

Epäonni tää  mulla hermoja kysyy, sen ainoankerran kun saunajuoman ostin, mitä siinä touhusin, jalkoja nostin, kohta hyvälle mielelle kostin, pullot kaksi kaadoin, siinä meni juomat jäi vain pienet vaahdot. puut märkiä kiukaassa, turhaan meen ei tullu paahdot löylyn, Kituliaasti paloi, hitaasti lämpö nousi, huomenna vois jo löylyä saada, jos sitä ennen en vettä liikaa kaada. 
Nopeammin hiki  tulee kun saunan ympäri juoksen, jollei nokkoset polta, ja juoksua estä. Sitä en minäkään kestä. 
Epäonnisten taivaassa synnyin, Toiset nukkui monin tyynyin, mulle annettiin kaikista halvin ja myydyin heinillä täytetty, kova kuin kivi. Sillä muo koulussa sanottiin lättäpääksi, Epäonni riivas läpi vuosien lättäpäätä tätä, Seuraukset näkyy ja kuuluu, moni muistaa mun miehenä jolta mikään onnista, lähtököhdat vain kun on huonot, mihin sitä hyvää ei niin vain ponnista.
Vielä mä näytän epäonnen mitan täytän., ..