Hukassa

22/10
22/10

Kumma sanonta kortit hukassa. Mitenhän ne vois olla hukassa. Toisaalta hukka on nähty täälläkin useaan kertaan. Silleen vois olla hukassa. Mutta miten oisin saanut ne hukkaan, vai oisko ite käyny ryöväämässä kortit. Ensinnäkään en olis saanu kiinni kyseistä eläintä, puhumattakaan että uskaltain ottaa kiinni koko elukan, niin ettei se raatelis korttien laittajaa. Miten se ois meille salaa päässy. Oisko kontanny välillä pälyillen ettei kukaan huomaa. Mihin ne kortit sitten laittaisi hukassa, povitaskuun, tuskin on, niitillä selkää, tai liimalla, olis aika homma. Miksi se olis vaan kortit pölliny kun kerran jääkaappikin on vieressä.

Yksi seikka vielä kun tuo hukka on liikkuvainen mistä ne löytäis kenties laittais lehteen ilmoituksen kortit hukassa jos näette soittakaa numeroon...... Kohta olis pitkin suomea ihmiset etsimässä hukkia joilla ois jos millaista tavaraa selässä kun menee jatkuvasti hukkaan milloin mitäkin.

Tai jos ne tavarat on siellä hukka piilossa. Missähän sekin lie. Täytyy lähteä etsimään.

Tekasin runon; Hukka kävi pöllii kortit, siinä meni kaikki sortit. Ei ollut reilu hukka, siinä meni muutama mamman kukka. Jos yksin oisin, hukan kanssa maljan joisin. Onneksi vei vanhat resut kortit, nyt isomiehelle aukeaa kaupan portit. Tilalle tulee uusi pakkaus, alkaa totinen kortin hakkaus. Yksi kunnon tujaus (harvoin yksi) nukkumaan