Järki

28/9
28/9

Elämä on outoa. Totesin siinä keinutellessa (keinuttelen harvoin). Pienessä päässä, ei taho isot ajatukset kulkee, jää mutkiin kiinni, niinku paree ois isompi pää miettiä kummalluuksia. 

Kuten tämä maalaisjärki, miten se eroaa kaupunkilaisjärjestä. Onko kaupunkilais järki ihan turha, kun kuitenkin sanotaan käytä maalaisjärkeä, tai maalaisjärjellä ajatellen, onko niin että kaupunkilaisten ihan turha ajatella.Millaisia maalaisista tulee kun muuttavat kaupunkiin, järjettömiä.

 Tai toiste päin. Mikähän tuosta maalaisjärjestä tekee hyvän. Ei ainakaan ruokavalio, pottuja ja läskisoosia. Oisko kuitenkin sittenniin ruoassa apu. Sanotaanha "syö särkeä kasvattaa järkeä". Taian alkaa syödä särkeä (harvoin alan)Yritän karttaa kalaa, en edes salaa,  Saattaa pitää paikkansa lause. Muori vetää kalaa ku pitkällä siimalla ilman syöttii.Kalaa menee siihen tahtiin , jouutaan kosta maksaa kaupalle rahtii kun auto kalaa tuo, sieltä kuskaa sitten naapuri muorin luo. Tietää etten mie  kalasta tykkää, muorille hanskoihin kalapaketin lykkää.Muorilla tosiaan on vielä tolkku päässä, mulla se on vaikka kesä välissä silti jäässä.

En oikein osaa päättää kumpi se sitten on paree tää kaupunkilais- vai maalaisjärki.Päättäkää ite , elkää saako päätä kipiäksi.