Ajattelija ja muori onnittelee nuorta paria ja uutta uraa alkavaa mummua ja pappaa


Kaksoset

Onnea
Onnea

Meistä tuli mummo ja vaari. Olin juuri vaihtamassa verhoihin kappaa, kun ilmoitus tuli, kiirus siinä oli ettiä jostain työhouhusta vaaria.Onneks ei ollu menny lähelle baaria.Meille syntyi kaksi likkaa, siinä tikkaita alas nakutti vaari niikuin kaksi tikkaa. Kädet tärräs sormet huulilla pärräs, mitä se nainen puhuu, elä sie usko kaikenlaista huhuu, vastahan se äsken kuultiin, ja nytkö jo ois syntynyt, nyt väärin kyllä luultiin.
Mummo vakuutteli asiaa tovin, vaaria heristeli olasta kovin, eihän siitä nyt ole tovin, johan yheksän kuukautta siitä mennyt jo on poika uutisen meille jutusteli kera miniän. Ethän sie kuunnellu kun sitä kalaas siinä vaan mutustelit. No nyt meistä tulio mummo ja vaari, aika täyttää koppa lahjoilla kaikilla.
Miten sitä osaa olla lapsille hyvä mummo ja vaari, ei siinä auta täyttää vain kappa perunoilla, vaatii hiukan muutakin, henkisellä esimerkillä elämää heiän täyttää hyvää esimerkki näyttää, sitten ett' vaari mitää hullutuksia tee, vaikka se toimenkuva onkin sun.
Kovin on vaativa ja ankara tehtävä uus, kasvatetaan pihaan kuu tai kaks iän muistamme syntymä ajan ruusujemme noiden.
Kunhan ystävämme kuulee asiasta tästä, kaikki haluaa olla läsnä, siis pannu kuumaksi laittaa kohta saat juttua taittaa,millaista on olla vaari ja mummo onha jo aikaa siitä 2 ja nolla päivää. Meillä onneksi vanhuksina ei huolen häivää, tytöillä noilla on hyvä isä ja äiti.
Meidän tartte huolta kantaa kyllä ne osaa , tilanne vain on uusi, kyllä ne tietää ettei aluksi ruoka oo läskisoosi ja muusi. Nyt me kauppaan mennään ja ruusuja haetaan, onnea suurta halaamalla jaetaan. Koronasta viis.