Kenkä

Vettä hain pulloon, taskuun aloin sitä sulloon. Kuinka ollakkaan siellä se meni rikki, takista meni muutama tikki. Vesi taskusta valui, housuihin ja punttiin.

Kengässä vesi lätisi . Astuessani askeleen pari, pistorasiassa rätisi. Kastellut jatkojohdon surkeen.Hermostuin kunnolla, otin kengän jalasta ja heitin, osuin kurkeen.

Kenkä kurjen päähän kapsahti. Kurki suoralla syöksyllä alas napsahti, suoraan poliisiauton katolle, sieltä vierähtäen juuri levitetylle piikkimatolle. piikkimatto siirtyi hiukan, antaen autorosvolle karkuun pääsy mahdollisuucden niukan.

Rosvo ajoi tuhatta ja sataa karkuun , takapenkillä ollut vaimo ja lapsi alkoi parkuun. Auto oli pakko pysäyttää, melkein rysäyttää pankin seinään. Rosvo ajatteli nyt oli onni samalla saatiin muutama tonni. Rahat taskuun ahtaa, jätetään lapsi ja vaimo tänne minkäs ne mulle mahtaa.

Niin rosvo pinkas taskut täynnä rahaa, entaho teille mitään pahaa , heitti muutaman huntin nosti samalla housun puntin, Juoksi pitkällee jokeen tavaten vastarannalla sokeen. Tarras rosvoa taskusta kiinni ottaen rahat ja työntöen takas jokeen.

Lähtien samalla keppiä heiluttaen lanteita keinuttaen rahatukkoa heiluttaen kohti kauppaa. Osti kaupasta paljon ja vähän eikä tyytynyt tähän. Meni vielä alkoon osti lastin juomaa, seuraan änkes heti pari kuomaa. Haistoivat kaukaa tuolla sokeall paljon juomaa eikä varmasti huomaa kun yhdessä tilalle tyhjiä pulloja tuadaan.

Niin vaihtui pullot kuoman kassiin, jäivät pitkäks aikaa torinlaitaa passiin. Poliisit korjas kuomat autoon jonka katolle oli pudonnut kengän päähän saanut kurki.

Tästä opimme ei kannata pulloa taskuun sulloa, Kurkea päähän heittää, turhan sopan vain keittää. Jos on pakko pullo sulloa tai kenkä heittää. Kiireesti jälkes peittää , pinkoa pakoon kotiin , vaimon hellään hotiin.