Kissa pöydällä

Tiekokouksesta jäi kumma maku suuhun , en tarkoita että muorin leivonnaiset ois ollu jotain vikaa. Jäi mietittävää taas kerran kun jokin asia meni jumiin, tais olla Veke joka sanoi "Nostetaan kissa pöydälle". Meinas mulla nousta karvat pystyyn. Mitä onko jokui tuonu tänne kissan. Kun puhe oli ettei eläimiä tuotais, osa väestä on allergisia. Nyt jokui roudannu kissan tänne, miks se pitäis nostaa pöyälle, onkohan jollain rotukatti, pittää näytellä. Hiukan rupes korpee koko juttu.

Muori siivonnu pari viikkoo sitte tulee karvoja joka paikkaan, ettei vaan kuseskelis nurkkiin, kolli jos on merkkaa varmasti joka paikan. Kattelinkin ympärilleni jos näkisin katin jossain kiireesti veisin pihalle ja tuojan kanssa.. Vihjasin muorille että nyt se myrkyn lykkäs jokui tuonu kissan tänne.. Muori ei oikein tajunnu mitä horisen, hymähteli vain. Entisten nuorten nykyisten aikuisten koiratkin tykkäis varmaa jos kissan pissan hajua ois joka huonekalussa.

Jälkikasvun dokit on sellasi ettei allerkisoi. Siks voi käyä. Konttailin välillä pitkin lattioita, kattia ei näkyny. Kukaan ei pitäny sitä omituisena jos konttailin lattialla kuiskaillen kis kis. Olivat tottuneet täällä talossa voi sattua mitä tahansa isännällä. Viittoilin välillä Vekelle yrittäen saa puheenvuoroa,. Ei meinattu antaa, enne kun Veke kuuli sanoin naapurin isännälle kovemmalla äänellä kahvi on loppu.

Johan puheenvuoro tuli. Sanoin reilusti heti että eikö oo sovittu ettei elukoita tuua kokouksiin. Jos jokui on tuonu kissan vie vähän ja äkkiä sen ulos. Kukkaan ei noteerannut asiaan mitenkään, kattelivat hölmöinä toisiaan, ihmettelivät mitähän taas horisee. Ainahan se jotain touhuu. Veke jatko kokosta, kissa juttu jäi silleen.


Aattelin jotta ehkä pennun jokui tuonu povitaskussa. Voi vaikka vekellä ollu aatteli ehkä näyttää kaikille. Kissaa löytyny, ihmettelen vaan miks ois pitäny nostaa pöyälle. Ois vaan reilusti nostanu ja sanonu tällänen se on. Outojo noi lemmikin omistajat.