Komputsa

22/9
22/9

Komputsaa keittelen sekaan sokerin heittelen. Tee laji komputsassa tärkee juttu, herkästi tulee aika suttu. Ensinnäkin paras tee on intialainen musta, , maistuu intian arot intian pusta. Maku on hiottua loppuun asti jalostusta. Parhaat teet saa oikeasta tee kaupasta, mene ja osta. Makutasosi eri tasolle nosta. Kun liotat teen tarpeeksi pitkään makuhermot herää, veden kielelle kerää, siitä komputsa alkaa makua kerää. Liemi jäähdyttää kunnolla ensin täytyy, Täytyy olla sopivan kuumaa ei liian kylmää, odottaa täytyi tuoksujen huumaa. Jäähtynyt liemi purkkeihin laitoin ,kauniisti sienet liemeen taitoin. Siinä ne komiasti sokeri, tee liemessä kelluu , oottelee käymistä seitsemän päivää. Ei huolta ei häivää, pullotusvaiheessa uus liemi valmiina uottaa, vanhan voi huoleti vieraille juottaa.