LIIKUNTA


hYVINVOINTI

TtURHALASSA VOIT LIIKKUA HARASTAA, MITÄ MONENLAISILA MAHDOLLISUKKSILA. pITÄJÄ ON TUNNETU KUNNAN TARJOAMI. STA PALVELUISTA KAIKINLAISILLE JA KOKOSILLE IÄSTÄ RIIPUMATTA

KIIKULAUTA PÖYTä

nUORISTA VAAREIHIN LÖYTYY MONENLAISTA MUKAVAA JA KIVAA VÄLINETTÄ JOISSA SAATTAA LIIKKUA OMATOIMISESTI. yKS KUPPILA JA TERVEYSKESKUS LISÄÄ palvelua jos sattuu huikaseen tai intoutua liikumaan liian rajusti. Ampulanssin saa jo 6 minuutissa.


Kiertoajelu

Rykälän Veikko  lava-autolla kuskailee pitkin kuntaa. Lavalle hitsattu 8 paikkaa isommallekkin ryhmälle. Rykälän vanha emäntä pikku maksusta tarjoaa matkalla pullakahvit vanhan ajan villasukka termarista just leivotun nisun kera. Kierroksella tutustut kuntamme hienoihin nähtävyyksin. Pitäjän tuvasta tai infota voi varata matkan.

Seikkailurata läpi metsien

Eräkeskus Lämpäre vie sinut äpi Turhalan metsien. Halutessasi voi kokea joko eksymisen hurmaa tai etsimisen iloa. eksyessäsi voit olla ihan itsesi kanssa ja katella millainen luonto ihminen jo vain olet . Pituus riippuu etsijäin innosta ja kunosta. Luonto tarjoaa kyllä ruoka ja juopmaa kun viittit katella, Ylleensä on löyetty viikon sisällä. Tai lähe etsintöihin mukaan. 


Henkeäsalpaava näkymä vuorenhuipulta

Meillä on myös korkeuseroja. Voit 50 m päästä keskustasta kivetä korkeimmalle paikalle ja siemailla alueen nähtävyyksi. Mäen juurella on kuppila Hienola josta ottaa mukaan eväät mukaan.