mAJJOITUS

tUNNE OLOSI KOTTOISAKSI. vIIHY ENEMPI TAI VÄHEMPI KUN VAAN MUISTAA MAKSAA. 

ROMAHTANU kATTO

Sellanen pirtsakka pere ystävällinen makuusija. Pikkumaksusta saat aamupalan. Luonto lähellä ja kalaveet muutaman kilometrin sätteellä.

TURHAKKEIDEN TAIVAS

Ei minkään keskellä erähenkinen vesien lähellä. Mökkien ja yhteishuoneiden lisäksi monia turhia tiloja. Sauna löytyy ranasta. Isäntä tulee kaveriksi saunomaan jos viittit lämmittää saunan. 

CITY-MAKKARI

Jos et piä sontasittiäisitä ja hytysistä poikkea asvaltti erämaan keitaaseen City makkariin. "2 väen huoneisa löytyy sänkyy, Yli 2 menevät pääsee puoleen hintaan siskonpeteillä lattialle. Parempi jos on vielä oma patja ei oo niin kova lattialla maata. Koko makkarissa yks suihku,varaathan ajoissa vuorosi 5 € lisämaksusta varataan aika.

Tere tuloa.

Parraat  Eineet

aVVISI
aVVISI

City-kammarin kupilasa viihtyy kauenminkin. Ruoka on taivaallista, enempi kuitenkin sateenpuoleista, ei mitää kuivaa mössöä. Talon mestari loihtii kauen eväistä mitä ihmeellisiä eineit. Käyppä kokeilee. 

TERASSI AUKI
TERASSI AUKI

Hienolan tupa kaikkine tilpehööreineen on jo kulttimaineessa kaikkineen. Hienolan pidott on jo käsite. Monet paikalliset oluet maistelussa, ei kerrota virkavalalle. Terassi aikeaa jahka lumet sulaa iha keväällä.Tuu maistelemaan ja tutustumaan paikkaan.

ROMAHTANUT KATTO
ROMAHTANUT KATTO

Ostasikko sian säkissä. Meillä tiiät mitä syöt ja juot.. Luontasi antimia löytyy ravintelimme keittiöstä., Pihvistä muikuihin. vaihtuu kausitain. Hienot ulkotilat ruunaa  päiväsi.