Päätöksiä

Dieetti pursuaa päästä, katsot lehtiä mikään muu ei sinua siltä säästä. Joulun jälkeen pursuaa uutta intoa, nyt on hyvä alkaa laihduttaa, mennä ulos alkaa nostaa jalkaa, ei aikaa vuosi vaihtuu, vime vuonnakin päätin alkaa laihduttaa.

Joka vuosi sama juttu, päätän nyt mä niin teen, kilot lähtee, ruoan tähteet kierrätykseen vien, saman tien varastot siivoon. Kaikki oottaa ensi vuotta, Tässä vaiheessa voin reilusti sanoa saa odottaa viimeksikin päätin suotta.

Kannattais miettiä pitääkö aina päättää tehdä jotain, miksei asiat spontaanisti täyty, onko luottamus itseen mennyt, pitääkö toisille näyttää, nyt pitää lasi täyttää, tänään kun katsot se tyhjältä näyttää.Tässä kuussa ottanut en yhtään, Kaikkea tahdomme päättää, kärsiä siitä, kun meille mikään riitä, nostaa omaa egoa, rakentaa korkeaa itsetyytyväisyyden kekoa. 

Pikku muurahaisina rakennamme havunneula kerrallaan tuota omaa pesää. Siinä ei tarvitse muurahaisten lailla odottaa kesää. Lähdimme dietistä liikkeelle jutun alussa. Miettien päätösten järkevyyttää tammikuussa. Lupaammeko suotta asioita joita vaikea on pitää, herkästi niiden juuret lähde itään. Kasvu heikkoa, eikä siinä ole mitään peikkoa, elämän tarvitse olla heikkoa päätösten kanssa elämistä.Joita voi ei pitää. Elämä vain on sellaista sille ei voi mitään.