Pikku hommia!

Pottuja päätin rutosti kylvää. Pitäisi
maata jostan lisää saada. Mun takiani kukaan ei mettäänsä kaada, kaskea polta, kiviä raivaa veto ojia ala kaivaa.
Hiuksia haroin nenääni kaivoin. Pankista varoiks lainaa anoin. Rahaa ei tullu. Maata ei saatu. Tähänkö ajatukseni kaatu.
Uusi idea päässäni iti. Olinko ollut ihan viti. Kuka nyt perunoita ostais. Mettässä on lähe. Ämpäri maksa euron. Jos vettä myisin sillä suuret voitot nyysin. Siis ämpäreitä ostaa. Vettä lähteestä nostaa. Terveystarkastaja asiasta kuuli. Ensin vitsiksi luuli. Niin meni bisnes toimenpide kieltoon.
Hiuksia haroin nenääni kaivoin. Pankista varoiks lainaa anoin. Rahaa ei tullu. Vettä ei saatu. Tähänkö ajatukseni kaatu.
Sitten ystävältäin kuoli koira. Harmitellessani haavojani nuolin. Eläintenkin täytyy kuolla, sillä vois rahnaa vuolla. Krematorion jos perustais. Uunikin jo valmiina oottais tuvan puolella. Kummasti muori asiasta suuttu, en kerinny ystävän koiraa uuniin lyyä kun jo muori asiaan puuttu.Leivinuunissa niitä ei polteta. Siihen hommaan sitä ei luotu,. tätäkään hommaa mulle suotu.
Hiuksia haroin nenääni kaivoin. Pankista varoiks lainaa anoin. Rahaa ei tullu. Krematoria ei saatu. Tähänkö ajatukseni kaatu.