Remppa

16/9
16/9

Kartanolla tehtiin iso remppa. Ite ei tietenkään osattu hätiin pyyettiin Lievosen Hemppa. Aateltiin makuukomero poistaa. Siinä kohtaa yleensä niinkö tiiätte äly alkaa loistaa. Herkästi kun asioita pyörittää mielessään asioita toistaa.
Biljardipöydät baarikaapit, muorin mielestä piti poistaa? Uutta tilaa oli kuulemma liian vähän ei ne sopiskaa tilaan tähän. Pakko se oli suostua tilanjakoon uuteen. Neliöita oli vain 5-6.een. Muorilla oli suunnitelma valmis. Sauna ja suihku siihen tulee. Vanhuuden varalle muori näitä tiloja aatteli. Mielessään meiät vanhuuden heikoiks saatteli. Oisha se sauna sisällä sillo mukava olla. Tarttis talvipakkasella ulkona saunasa juosta, onhan sitä iänikuisesti vielä veetkin haettu lähteensilmästä suosta. Nyt on niin kivaa kun saa sisällä saunoo ja suihkusa käyä, eipä sitä oikiastaan mokosampaa asiaa löyä. Sitten alkoi mietintä millane sauna sisään saa-aan. Puukiuas poissa kuvioista ei ollui sille sopivaa hormia moista. Sähkösauna ois liian kuiva, en tykänny löyly aika nuiva. Niinpä sillo nähtiin mainos uus, Vois kuunnella mussiikkia, korvat törröllään, saunasa, valoja vois vaihtaa mielens mukkaan, eikä vettä tattis hakee suosta eikä vesiraanalla juosta. Infra sauna se olla piti. Sellanen kaupunkista piti hakee, oli halpa, kahelle henkelle just makee. Sielläme muorin kanssa nyt istutaan. Tehään ristikkoo, valojen väreistä usein tuima on vääntö, yks sääntö kuitenkin on, ratio ei saa huutaa, pienellä kuuluu.
Saunan jälkeen suihkussa vettä lutraan. Helppoa nykyaikana tää saunassa olo, Nappia painat ja jo vain lämpenee koko riethaan kolo.