Tapahtumia

Tulevia tapahtumia

Turhalassa tapahtuu aina jotakin. Mottona onkin jokainen hetki on juhlan hetki, pienempääkin kanattaa juhlia. Muutaman kerran porukalla vietetään isompia kekkereitä.

Perinteinen näyttely : Maalaiset eilen ja taas 

Heinäkuisena ekana viikonloppuna pietään maankuulut niin turhat näyttelyt kun olla voi. Väki esittelee omia ja varastettuja vehkeitään, siin konneita, elukatteja ja muutakin krääsää. Maailman turhin missi valitaan näissä peijaisissa joka kerta. Ikärajjjaa ei oo niinpä kaikilla on mahollisuus osallistua. Ilmotus Kakelle paikanpäälle. Kyllä te tiiätte. Juhlat kestää aika kauan. Parhaat juhlineet vielä seuraavalla viikollakin, onpa joulupukkikin ollu iskussa joiinain vuosina. Kannattaa piipahtaa. Hienolan pidot

AJANKOHTA ILM. MYÖH.

Löytryy Hienolan kuppilasta. Syyssateiden aikaan. joskus Syyskuun loppupuolella. Kuppilan väki laittaa pötyä pöytään ainakin paria sorttia. Juhla on saanu joskus yhen tähen ainakin paarin ikkunassa mainostetaan. Tosin kerran tarkastaja poisti tähen sulkiessaan paikan, nyt on ilmestyny ikkunaan. 
Avausseremonia

AJANKOHTA ILM. MYÖH.

Jos pakkaset iskee ajoissa ja vesi jäätyy niin piämme katetun jään avajaiset. Jääseura Turhakkeet luvannu vetään ressun jään päälle saavaan nauttia jääkiekon hurmasta katetulla stationilla.