Tietoa minusta

   
Ajattelija  pitkäniän saavuttanu. Niinku ajatuksista huomaa alkaa olla nuppi kalkkeutunut että voi tulla mitä tahansa.Maisteris mies kuitenkin.( Uimamaisteri, muori halus tän lisäyksen) Elelee muorin kanssa kahelleen kartanossaan.. Sen verran erakoitunu ettei edes kissaa ole. Muutama hiiri käy porstuassa moikkaamassa. Vauhti ei enää oo hirmunen..Lapset lentäny pesästä pitkin maita ja mantuja. Jorisee ja touhuaa mitä sattuu ja millo sattuu. Suuria iloja on lasten lapset. .:Motto onkin: Hörhöillään vielä kun voi!

Kielitaidostaan tunnettu ajattelija puhuu mitä kieltä tahansa kun vielä on liukkaat käet jolla voi selostaa mitä tahansa.  Sekottaa onnistuneesti kaikkia kieliä keskenään ja murteita myös. Suusta ja kirjotusasussa voi tulla mitä tahansa. Pysykee mukana.Tehhään hieno yhteinen matka hörhöilyn kiehtovaan maailmaan.

Ajattelija haluaa varoittaa kirjoitukset ovat usein lapsenmielisiä, joistakin ehkä naiveja.Toisinaan synkkiä, ajattelijasta johtuen. Niinkuin taiteilijan maalauksesta näkee taiteilijan sielunelämää näissäkin voi mennä ajattelijan sisään.Jos haluat kaikesta huolimatta lukea, olenhan varoittanut, Niinkuin olen sanonut Vielä on aikaa hörhöillä