Tressi

21/10
21/10

Tarviiko aina kaikesta tressiä ottaa? Jos katselet pintä lasta joka innoissaa seinää sottaa, ottaako hän tressiä kuvan laadusta, väristä oikeasta, ympyrän muodosta soikeasta. Innoissaan vain seinään piirtää, taiteellisuutensa kaiken seinään siirtää. Voi sitä ilon määrää, kun pääsee näyttää isälle ja äitille mitä täällä häärää.
Tarviiko aina kaikesta tressiä ottaa? OLetko katsonut kissaa joka hiiren kololla rauhassa kyttää?Aikans uottaa ja vuottaa, siihen luottaa kyllä se vielä sieltä tulee. Maltatko sinä liikennevaloissa rauhassa oottaa, Vai 10 sekunnin jälkeen ihmettelet miksaei vihreää näy, käsi tiuhaan töötillä käy.
Tarviiko aina kaikesta tressiä ottaa? Naapuri taas on ostanu uuden auton. Onhan se uus mutta ihan mauton, värikin on ihan väärä, harmittaa toisen puolesta rahan pistänyt ihan hukkaan, minäkun vaan säästän sukkaan, pahan päivän varalle, kuin orava kesällä säilöö ruokaa tulevaan talveen.
Tarviiko aina tressiä kaikesta ottaa? Yksinäisyyskin on kiva asia, voit nauttia jos sattuu olemaan suklaa rasia kotona, joissakin perheissä on viisikin lasta, siinä elossa et mitään yksin syö, rauhaton on siinä monikin päivä ja yö. Puhumattakaan pyykinpesusta ruuanlaitosta, siinä vasta työ. Nauti siis yksinolosta, ei kukaan ajattele voi tuota polosta.
Tressiä ei siis tosiaan kaikesta aina kannata kantaa, antaa sen mennä ovesta sisään, samantien ikkunasta ulos. Mieli on kirkas ilme sees, se on tressittömän elon tulos.