Turhalan pitäjäTervetuloa Turhalaan

Tervetuloa kauniiseen pitäjäämme jonnin veden rannalle. Toimitamme mielellämme sinulle kaiken tiedon mitä tarvitset nauttiaksesi ajastasi Turhalassa.


Turhalassa harrastetaan runoutta ja kaikkea muutakin korkeakulturellista jos jonkinmoista turhaketta. Turhakkeen pitäjä on valiittu alati jatkuvasti vuoden turhakkeeksi juuri näiden urhien hienojen ominaisuuksien takia. Tule sitten yksin kaksin ei kuitenkaan taksin kera. Täällä ei pysty ajelemaan ees pyörällä yhella saati neljällä. Siksi olemmekinjuuri ekoloksisin paikka, täällä kaikki uhrataan turhuuklsien toreilla, ilman mitään turhaa ja jonninjoutavaa tärkeilevää läpinää. ajattelijakin muutti kartanonsa turhakkeen tuvaksi ettei vaan imako kärsisi turhista hienouksista.

Tervetulemast turhalaan !!!!!

Tutustu kuntamme mahtollisuuksiin. Yrittäjhä ystävällinen pitäjä, toiset pitää toiset ei.  Meillä kaikki yrittää jos ei muuten niin ainakin olla jotakin, Ainakin yrittävät saaa aikaseksi jos ei muuta niin jotain turhaa tai aikasa kulumaan.

  Turhain talo                                kunnantalon kalpea aavistus.Paikkaan on lytätty kaikki mahollinen ja mahoton.
Aukioloajat on kovinsatunnaiset. Kunnanjohto on muutaman kerran vuoessa butjetti ja muu palveri tarvetta täyttämässä saarilla auringossa. Talo on sulki sillo. Ajankohta vaihtelee aina valtion tukien saapumis ajankohtista. kuntamme johto on kovin joustava tämän ajan suhteen. Ota yhteyttä kunnansihteeriin.

      Turhantie 143 Turhala                                                                                          

       0440527265                                                                                                                   Alhonperanajattelija@alhonperanajattelija.fi                                                           

   

 Turisti Ifo

Täältä löyät tietoa matkailusta ja kaikesta muustakin kuntaa

liittyvästä asioinnista. Kysy rohkiasti jos on epäselvyyksiä tai halua tietää jotain. Veteläisen Lyyti on tietonen kunnan kampaajana kaikesta
kuntaan vähäkin liittyvistä asioista.

  
 

        Turhala@         Email: Kato netistä