TV-urheilua

21/10
21/10

Ajattelija katseli (harvoin katselen) tv urheilua. Usein sanotaan että lähellä oli, miksei vois laskea myös jo lähellä oli tilanteet. Jos pallo osuu maali tolppaan miksei siitä voi antaa puoli maalia, kunn on kaks liki maalia osumaa sais yhen maalin kun oli liki. 

jos menee vaikka vain neljännes metrin ohi voi saaa neljäsosan pisteen. Harvoin tulis tasapeli ja ois pontta kun sanotaan se oli liki. Isoa miestä harmittaa kun joku niin tosissaan pelaa 85 min ja sitten saa kerran pallon ja potkaisee tolppaan.  Sitten selostaja sanoo se oli liki mutta kun sitä ei lasketa... En ala urheilla. (harvoin alan} Ennen sanottiin mäenlaskussakin varma alastulo, ainahan se on ollu varma ei sinne kukaan oo koskaan jääny kiertelemään satelliitin tavalla. Nyt sitten puhutaan ylämummoista. Mitähän pahhaa ne mummot on tehny kun niitä pittää pienii verkkoihin lyyä. Pienet herttaset mummelit törkitään ku kanat häkkeihin. En ala urheilla, (harvoin alan)

Ajattelija söi viime keväänä mämmiä , ku mietaan jjuha, tuloksena huima kiire orrelle, varpusparvia lennättää. Sillo hokasin uuden laillisen topinkin hiihtoon ja muihinkin matkoihin . MÄMMI. Sitä kun ruttais masun täyteen juur enne kisaa. hetken päässä suolta alkais painaa siihen malliin että jos sillä vauhdilla ei kisaa voita kukaan ei voita. On se niin roisin näköstä jos ei ehi orrella käymää. Saa käyttää vapaasti ehotusta. En sittekää ala urheilla. Oltais nii ylvoimaisia että äkkiä kieltäisivät mämmin.