Uusi päivä

02/10
02/10

Tänään jos koskaan on aika aloittaa uusi päivä. Joka päivä tulee päätettyä nyt sen teen. No kyllähän se päätös pitää, usein tulee tehtyä jotain, toisten mielestä tarpeellista toisten mielestä ihan turhaa.
Se uuden aloittaminen mikä oli alunperin mielessä unohtuu ja löytyy tärkeämpi juttu tilalle. Tää oli pakko aloittaa,. Naisväen mielestä puiden klapittaminen on kestäny liian kauan, Vasta sahattiin korona alussa. Eivät ymmärrä että puiden pitää kuivua kunnolla. Asia pitää arsiloida kunnolla tuumailla ja miettiä mihin ne loppusijoitetaan ennen lopullista tärkeää vaihetta.
loinen sydän täyttää mielen. Ajattelija mielellään tekee toisista iloisia. Ajatellaan nyt noita klapejakin kun joskus tuo tauti iskee ja kaikki 15 puuta (tämä on vasta apstrakti (hieno sana tupsahti) ajatus) yht äkkiä häviää. Mikä ilo siitä syntyykään. Nais väki sanoo "enhän ole tuota ihmettä oottanu kun 2 vuotta."
Puut on pilkottu ja huolellisesti sijoitettu liiterin kulmaan käyttöä varten. Kaupan päälle tuli tehtyä ihme, mikä olisi jäänyt näkemättä jos ne olisi heti pilkottu ja viety hätäisesti liiteriin. Joskus ei kannata hättäillä vaan istahtaa tuumailla kunnolla, suunnitella. Joskus voi päättyä kahvikupposeen ☕
hyvin tehdystä työstä.