Vanhukset hörhöilee!

08/10
08/10

Kahden vanhuksen elämää, yhdessä hörhöillään omissa toihuissa, kukaan onneksi
vielä katso perään.Toinen kun toisaalle kulkee, huoli hänestä toisen otteeseensa sulkee, koskaan saisi lähteä yksin, vanhus saattaa olla siinä käsityksin, kyllä minä jaksan, kunhan haen pari marjaa, omalle kullallle, joka miellellään laittaa ne pullalle jota mulle leipoo. Herkästi jotain voi sattua, kompastua, tauti iskeä, mistä sitten toisen löytää jos toista ei ala kuulua, istuessa oottaessa vieressä ruokapöytää.
Huoli toista siinä vaiheessa alkaa painaa, ettei vain ois sattunu jotain, mielessä käy jo vainaa. Huoli kasvaa, se on kuin vaseliini rasvaa, leviää vähitellen, vastahan siitä 10 min meni kun toinen lähti. Jos kuitenkin hän on sun elämäs tähti, toivo ett"se koskaan sammuis. Kohta kuitenkin hän sun marjakippos kanssa palaa, ilo täyttää mielen ja pitkään pitää halaa.
Yhdessä elämässä hörhöillään, onhan niin tehty vuosikymmeniä, rakennettu vessat keskelle erämaata, kukaan onneksi ei nähnyt sitä eikä arvata saata mikä nauru sitä tehdessä syntyi, istuttu saunassa täysi talvivarustus päällä kera lasten, hauskaa siitä tuli vaikka joistain lapsista tuntui että sinne suli.Hörhöiltiin kuitenkin paljon yhdessä. Nyt aikaa vietämme kaksin, onneksi toinen on ajokunnossa ei aina tarvi tilata taksin.
Pihahommiakin ois kiva tehdä yhdess', kunto vaan ois paree, jaksais jotain tehdä, eikä pumppu aina pistäis hanttiin, vaikka roskia kerätä konttiin. Ei oo kiva istua ulkona katsoa kun toinen yksin tekee, halu ois kova kaverina olla, polla tahtois tehä ees vähä, kohta hengästyy äijä, usein käy kuin Pietarille kiekuu kukko, väsähtää koko ukko, pakko terassille mennä, mutta kun nuo roskat ei yksin pihasta konttiin lennä.
Kahestaan yhessä jatketaan elämässä hörhöilyä, niin on tehty vuosikymmeniä, vielä on eessä vuosikymmeniä. Onneksi toinen on vielä vetree ja söpö, kuiteski niinku ukkokin aika höpö.Välillä täytyy pyllylle läpsäyttää, sille näyttää se on mun ja oma, mun silmissä sama kun ekan kerran tavattiin yhteinen ovi hörhöilyyn avattiin. Kiitos kun jaksat hörhöillä kanssani, yhdessä nää polut tallataan Vielä koko maailma vallataan.