Venytyykset

18/11
18/11

Liikuntakerhon aika lähtiä likkeelle. Tarpeeksi on sohvalla maattu. Näyttäis tulevan soppeli keli pienoselle happi hyppelylle.
Alkuvenytykset on tarpeen, sohvalla makkaamisesta paikat on jäykistynyt, enkä tarkota pelkästää aivoja. Venytykset alotetaan penkomalla komeron pohjalta jostain vanhat sporttikengät, ne hiihtomonot jotka viimeksikin oli.
Jalkaan koin syömät verkkarit, riemunkirjava tuulitakki, joten eiköhän se siinä ole, jos sattuu olemaan emännän verhoissa tais jossain muualla nauha roikkumassa aina voi ottaa otsapannaksi on sporttisemman näköinen. Aiheuttaa sopivaa kateutta naapureissa. Eräänlaista välineurheiluahan tämäkin on.
Ennen ulos menoa kannattaa ottaa iso lasi vettä mukaan. Käydä hakemassa taskuun emännän pyykkinaru, salaa ettei tuu huutoja, tieten kannattaa varmistaa ettei pyykit roiku siinä ennenkuin nyysii narun. Lähtiessä kaataa vesilasin päähän, naapurit näkee että alkulämpö jo otettu kun menee portista hien valuessa hyvin. ehkä huomasitte ojentaa päätä sivummalle, ei ollu tarkotus kastella kaikkia vaatteita. Ennen portista menoa kannattaa heittää vaikka sanko seinää päin että naapurit tulee ikkunaan ja sitten lujalla vauhdilla kuin pyryharakka painaa portista ulos, naapurien näkymättömiin.
Ensimmäinen tauaon paikka koska kieli roikku hiekassa pyrähdyksen seurauksena, pientä kävelyä polulle..
Hyvät venytykset ovat aina paikallaan, asetellaan koukistamalla naru kiven alle, ei ole mikään voimamieskisa eikannata valita suurinta kiveä, ihan pini riittää minkä laittaa narun päälle. Koukistusasennossa siirretään itseään niinkauan kuin narua riittää, tässä vaiheessa on hyvä jos ette ottaneet koko emännän pyykkinarua 100 m voi olla raskasmatka, parin metrin pätäkä ois riittäny. Ojennetaan selkä ja samalla tavalla kerätään naru pois. Seuraava on tärkein vaihe. Kaivetaan puhelin taskusta istutaan noi 20 minuuttIa.
Lähdetään hiljakseen kävelemään kotia kohti. Kun ollaan lähellä naapurien näkymäaluetta, juosta hölkytellään taas pikku hiljaa, portin luona pari käden ojennusta ja jalan venytystä, pikainen pyrähdys pihaan.
Päivän lenkki suoriteettu, kiireesti jääkapille sillä jano on kova ja nestetasapaino vaatii aiemmin puhutun palautusjuomaan, onhan se tietysti hankittu ajoissa kaappiin,