Lasten ilo/vaarille voimia

Eilen en ollut kertaakaan yhteyksissä. Varmaan tiesitkin että minulla oli kovasti kaikenlaisia kiireitä. Lastenlapset poikkesivat ja vaarilla niinkuin tiedät on aina kovasti tekemistä. Kaikenlaista hullua pitää touhuta ja varoa olemasta kaikenlaisen normaalin esikuva. Se homma kaatuu muorin kontolle.

Me vaarit olemme niikus tiedät tunnetusti hulavattomia ja niin pitää olla. Jotenkin se tasapaino täytyy saada. Tiedän että on niitä jotka karsastaa esim saunassa istumista talvivaatteet päällä mutta meillä lapset muistavat sen aina ja kuuluu pappojen hommiin. Kelle sopisi napapaita ja karvahattu kesällä paremmin kuin isomahaiselle papalle. Tällaisia hullutuksia sitä piti eilenkin keksiä,. Ehkä sen teepaidan maalaminen papan päälle oli ehkä liikaa.

Mutta hyvin sain itseni pestyä vaikka unohdin että saunaa ei ollut vielä lämmitetty ja heittelin lasten kanssa löylyä vaatteet päällä. Sen jälkeen lapset pesivät papan vesiletkulla. Kylmähän siinä hiukan tuli moitteita muorilta ja lasten vanhemmilta, pääasia lapsilla oli kivaa. Nyt vielä tänään hiukan yskittäny. Oisinkohan vilustunut, mitä luulet. Tänään en ehtinyt miettimään mitään syvällisiä ja olemaan yhteydessä oli oikea työpäivä. Piti kaataa pari puuta talven varoiksi, varmaan olet huomannut että ne kaatui hiukan väärään suuntaan, meni pari vesitynnyriä nurin, tulihan toki hiukan moitteita siitä koirankopista jonka myös vahingossa tuhosin, teen uuden.

Tosin ei meillä oo koiraakaan enää . Teen hiukan isomman niin sinne voin mennä piiloon kun leikitään seuraavankerran kirkonrottaa, jahka muori saa irrotettua haalarit jotka jäi piikkilankaan edellisen leikin aikaan. Juoksin kalsarit jalassa hiukan revenneinä sisään uusien housujen hakuun. Muorin takia jäin kiinni kun alkoi mekkaloida terassilla pienestä jutusta revenneitä haalareita, etsijä löysi metelin perusteella, ase oli väärin että jouduin hakijaksi. Eihän sinunkaan mielestä ollut oikein että muori narautti minut. Hauskaa meillä on ollut. Olisi hienoa jos antaisit joskus voimia, niion että jaksaisin lapsille tuoda iloa, Eihän tämä ukko mikään hääppöinen ole tiedät sen mutta jos saisin hiukankin voimia tuottaa iloa lapsille uskon että tarkoitukseni vaarilla olisi täytetty, Tällä ukolla on voimat aika vähissä, hyvin olet kuitenkin pitänyt minut kuosissa. hoitakoon nuo vakavat ihmise nuo totiset jutut, eikö mielestäsi meidän vaarien kuulu hullutella. Mikä se sellainen vaari on joka ilman tikkaria kulkee.