Minä.....kö taitamaton tahditon

Ihmis suhtteet vaikea ala minulle. Tulee tupeksittua kerran jos toisenkin. Usein tulee puhuttua ja sanottua sellaista mitä ei pitäisi. Onkohan se niinkuin toiset väittää hidasälyistä vai muuten vaan en osaa olla ihmisten kanssa. 

Munaan kuulemma usein itseni.
Miksiköhän ne niin väittää. Minusta ehkä saa vain sellaisen kuvan jos ei tunne minua. Ei ole pitkäkään aika, kun palaverissa kerroin oman näkemyksen asioista niinkuin sen nyt sillä hetkellä näin. Eihän se toki ollut minun vika jos eivät raukat ymmärrä pieniä anokdotteja joita työkulttuuristamme sekaan heitin. Ehkä olisi pitänyt vääntää rautangasta asia.
Toisaalta ei ne kotonakaan aina ymmärrä kaikkia hienouksia esim jos kerron heille mielipiteeni jostain vaatteesta tyylistä. Turhaan ottavat nokkiinsa. Voihan sitä asian sanoa niin monella tavalla. Olen yleensä melkein aina erittäin tahdikas, toiset nyt eivät vain ymmärrä asioita.
Katsoisivat tarkemmin mitä tekevät, miten pukeutuvat, jos sanon jollekkin hänen muistuttavan variksepelätintä tai muistutan että ei vielä ole joulukuusen koristelu aika.

 Eikö ole vain hienoa että joku huomioi heidän pukeutumisensa.
Kannattaako siitä suuttua jos pyydän vaihtamaan lautasen päivällisellä jos vain vahingossa olen saanut käsienpesuveden eteeni, mistä saatoin tietää että tuohon liemeen tulevat syötävät erikseen. Aika nirppanokkia ovat.
Ihmettelen hyvin suuresti asias että MINÄ.....KÖ MUKA TAITAMATON TAHDITON.,