Vaimo

Meni taas aika myöhään ennenkuin pääsin kotiin. Sitten lämmittää ja syödä kaapista jotakin pientä. Nyt jo melkein puoli yö aika rauhoittua. Niinkus tiedät tämä elämä on aika yksinäistä. Tuntus että joskus jokui muukin vois noita arjen haasteita jaella kuin nuo hiiret nurkissa.

Tai en silti tiiä onko se nuin yks`oikosta. Kun oun kuullu että ovatten kovin vaativia nykyään nuo kangaspakan näpläilijät, ja tiiä häntä osaakohan ne edes nykyään mitään.

Oun kuullu huhuja että kaikki pitttää valmiina kuskata kottiin ja vielä opettaa tuokin mikron käyttö. Tiiäkkö pittääkö se paikkansa ja onki tosi että osaavat ottaa kirvasta juomaa siinä kun me köriläätkin.

Työ kaverin vekan muijakin oli kuulemma kehuskellu kuinka kätevä on käsistään kun aika tuli jotain korjata olihan tuo kuulema kätevästi käyttäny käsillää vekan luottokorttia ja menny ostamaan uuvet housut jostai halpakaupasta ja samalla puol huolimattomasti ku vahingossa itelleen sellasen nenäliinan kokosen koltun joka oli maksanu puolet enempi kuin nuo vekan teltan kokoset housu.

Ruokaa osas kyllä laittaa kunnes sekin selvis että parilla soitolla tilas naapuri paarista valmiit ruuat ja makso maltaita , nääs tulihan siinä muutama olut samantien..

Kovin on vaikia asia tämä euko hankinta. Ei sula olis vihjettä antaa mistä vois löytyy sellane suht kunnollinen vähä raha käyttöne, mielumi tois enempi kuin veis, eikä haittaa jos ite jo voisin siirtyä harrastelemaan enempi jotain muuta.

Jos sattuu olemaan aikaa viittikkö katella aina sillo tällö sillä silmällä.

Ei se mikään pakko oo. Ounha sitä pärjänny tähänkin asti aika hyvi itellään. Mutta jos sattuis olemaan jossain nurkissa lojumassa ylimääräisiä viittikkö vinkata.

Voin ensin katella, vähä silleen ku autokaupassa käyää renkaita potkimassa. Ei sillä en minä näitä potkis jalkoihin kattoisin ettei oo jo valmiiks luumusukkasia, jotta tulee hoiot kalliiks.

Ei kyllä tartte olla mittää sarjatuotanto väkkee. Mielummi sellane tasalaatune normi juttu, kyllähän sinä tiiät.

Elä piä kiirettä, kattelen miten tuo veka pärjää, Oli sen eukko päässy tikkurin väritehtaalle töihin mainostaa ilmeisesti niitten erivärejä on senverrän värikkään näköne . Käyn oikasemaan. Katellaan