Minä.......kö haihattelija

UNELMIA
UNELMIA

Kaverini teppo pyysi minua lähtemään mukaansa ostelemaan joitain tarvittavaa tavaraa mökille, Ensimmäisenä tuli mieleen että olis oikeastaan kiva saada myös oma mökki mihin voisi saada sitten ostella kaikenlaista tarvittavaa. Jos olisi sellainen sompi terassi siinä vedenpäällä siihen voisi rakentaa jonkinlaisen pienen saunan josta olisi mukava hypellä suoraan saunasta. Miksei siinä samassa voisi olla myös pikku tupa jossa voisi vaikka yöpyä.

Pankista tuskin saan lainaa 200-300 tuhatta . Onhan se kiva jos on unelmia. Ainahan pitää unelmia olla ja tuntuu niitä olevan muillakin. Jos voittais sen europotin siitä saisi kuiteskin ihan hyvän pesämunan mökkiä eiköhän se 90 miljoonaa riitä siihen. Entaia kokeilla voitan kuitenkin ja sitten on elämä pilalla. Toisaalta sillä vois ostaa jostain lämpimästäkin maasta paikan talveksi. LÖappiin tietysti pitäisi rakentaa jonnekin tunturin viereen oma paikka. Ainahan sitä vois vaihella kalsareitakin useimmin kun kerran viikossa, tai vain kääntää niitä.

Kun oliskin rahaa enempi voisin maalata muutakin kuin taivaanrantaa. Äkkiä niitä tauluja möis parin kolmen tonnin hinnalla. Joihinkin vois laittaa hinnaks vaikka 500 tonnii sais nopeammin sen mökin. Täytyshän se taiteilijalla olla paikka missä maalaa ja keskittyy. Voisin ostaa vaikka saaren olla siellä ison osan vuotta maalata. Maalaisin ja äkkiä niitä tauluja ulism pari päivässä, johan alkais rahaa tulee. Tepon kanssa kävimmä ostamassa pari saippuaas ja shampoota, olis ne eri luokkaa mun ostokset jos olis se mökki.

Meni Tepolla vaikka kuinka aikaa noissa parissa ostoksessa. Ehdin miettiä ja funtsata omaa tulevaisuutta ootellessa kahvikupin ääressä.

Minä......kö haihattelija unelmoija

.