Ystäviä

Se on kumma kun ei muista joka iolta istua ja rauhoittua. Nämä yhteiset sessiot kun iltaisin maltan rauhoittua enkä vain kupsahda pitkin pituutta reporakana pitkäkseni antaa kovin paljon kun voi purkaa jollekkin kaikkia näitä omituisia ajatuksia.
Nyt kuumeisesti mietit en siis tarkoita että sinä olisist siis kuumeinentai sairas ei suinkaan se vain on sellaine outo sanonta en ymmärrä mistälie tullut edes, harvoinhan sitä nyt kuumeisena mitään kauheasti ajattelee.
Tuli vain tuossa mieleen kun yksinäni kaikkea touhuilin millaista se olis värkätä kaikkea oikean ystävän kanssa. En muista kokeneeni sellaista, että jokui tulisi ihan omasta halustaan täänne minunkin luokseni iloisena eikä sellaisena väkinäistä hymyä työntävänä muka kaverina auttelemaan. Kaikesta näkee että vähemmän tuskin kiinnostaisi asia, mutta kun tuli pyytäneeksi olihan se pakko tulla. Ymmärrät varmaan mitä tarkoitan.
Tiedätkö on sellaisia oikeita ystäviä kellään ja paljonkohan niitä on. Tiedän ettei sellaisia ole myytävänä eikä kannattais edes ostaa. Eikös se ole tässäkin asiassa että rahaa ei kannata sotkea näihin juttuihin.
Onko sinulla oikeita sellaisia ystäviä jotka poikkee välillä huikkasemassa moit ja näyttää että välittää. Itse haluaisin olla sellainen ystävä sinulle ja miksei jollekkin muulle. Eteen vain sattuu kovin harvoin tulemaan. Enkä oikein ymmärrä miten sellaisen voisi saada. Tuskin kannattaa laittaa lehteen ilmoitusta ystävää etsitään, voisivat luulla että olen hukannut sellaisen. Jos laittais oikein kuvan ja alle tekstin "Oikea ystävä hakusessa, mahtaisitko sinä olla sellainen."
Voi olla että säikähtävät kuvaa.
Tämä ystävän saaminen taitaa olla aika iso ropleema, kun kuitenkin siihen pitäisi panostaa aikaaa ja ehkä menisi rahaa. Olen kiireinen. Jos etsisin sellaista osa-aika ystävää joka olisi vain silloin tällöin hyvä ystävä. Mahtaisko sellaisia olla. Etä ystävyys nyt ei ainaskaan oo mistään kotosi. Sinäkun oot nähnyt enemmän ja tunnet väkeä. Olisko siellä sellaista ystävää joka olisi samanhenkinen tunari kuin minäkin.
Jos sattuu olemaan tai eteen sattuu niin voisitko vinkata että täällä olisi sellainen joka vois ja haluais olla ystävä jollekkin. Ollaan taas yhteyksissä