RAKKAUS

Tiedäthän entuudestaan kun olet seurannut elämääni vuosien varrella että jotakin minulta puuttuu. Jotakin olen kaivannut elämääni, Onhan siinä ollut tapahtumia ja asioita ihan kylliksi yhdelle ihmiselle.Jos elämäni olisi räsymattoa pituus olisi valtava, mutta...... väri olisi jotenkin hyvinkin melankolisen surullinen..

Olen kuitenkin saanut kokea vuosien saatossa paljon syviä tunteita jotka ovat täyttäneet sydämeni niin monenlaisina tunteina. Tuuliviiren lailla nuo tunteet ovat kuljettaneet maita ja manttuja pitkin.

OLen kuitenkin tiedäthän sen jäänyt vaille niitä tunteita jotka viistävät sydämeni veres lihalle. Sinä kyllä sydämen tuntijana tiedät mitä tarkoitan sellaista syvää aitoa tunnetta joka sinulla on minua kohtaan ja jota minä en koskaan voi täydellisesti tuntea sinua kohtaan.

Voisitko jostakin kaivaa pienen tunteen hippusen rakkaudesta minullekkin. Sinulla on varmasti jossakin pieni varasto varattuna myös meitä niin sanottuja "toivottomia tapauksia" varten Tiedän sitä monien saaneen runsaastikin, mutta minun kohdalle tuo tunne ei ole osunut. Vai olenko kaikilta kiireiltäni onnistunut väistelemään tuon tunteen nuolia.En tahtoisi olla liian vaativa ai itsekeskeinen pyytäessäni itselle tätä tunnetta.

Olen...... niinkuin tiedät pyrkinyt tekemään paljon hyvää ja toivottavasti antaen toisille niitä hyviä tunteita. Olen mielestäni ansainnut saada edes hiukan vasta rakkautta. Muistat kenties niitä monia sydänsuruja olen saattanut aiheuttaa toisille, mutta koskaan en ole tehnyt niin kiusaamisen halusta, vaan tunteiden vievänä olen saattanut aiheuttaa ikävää monille. Sydämeni tunteet hyväntekemisen tahtomiseen ovat aina olleet aitoja. OLen ehkä vienyt liikaakin aikaasi tunteiden velloessa moniin suuntiin.

Kuten sanoin sydämesi on suuri ja täynnä kultaa, voisitko kuunnella minua ja suostua pieneen pyyntööni, voisinko täyttää sydämeni aukot pienellä murulla rakkautta. Minulla on niinkuin tiedät monia kohteita joihin nyt olisin valmis osoittamaan Rakkautta antaa heille jotakin muisteltavaa kun on vihdoin minun aikani poistua. Olisin niin onnellinen jos minusta edes vähän muistettaisiin että olin kuitenkin sydämeltäni rakkaudellinen. En kaipaa sitä että minut muistettaisiin omaisuudesta oli sitä tai ei vaan RAKKAUDESTANI kaikkiin läheisiin.