Minä.....kö laiska

Tukka suorana painan, hyvä että ehdin edes kauppaan niin kiirus elämässä on. Jatkuvaa oravan pyörässä oloa. Tänäänkin hain netin kautta kahta työpaikkaa. 

Yhdestä kieltäydyin koska ei ollut ammattia vastaava. Olihan toki vielä kesken kotona viimevuotisten ja taitaa siinä olla edellisvuoden klapitkin, siirto liiteriin.Kolme asiaa yhdelle päivälle ei ole suinkaan laiskuuden merkki.Pyykitkin laitoin eräänä päivänä koriin, siskolikka kävi pesemässä ne silitti viikaten kaappiin valmiiksi. 

Autoin siinäkin raivasin vähän tietä että pääsi pyykkinaruille, tosin naapurin kake pikkuisen auttoi samalla kun toi pizzoja syötäväksi. Soitin jos hakisi, ottaisi traktorilla polun auki pyykkinaruille samalla. Jonkunhan se pitää siivota koko tämä 32 neliön tupakin, jossa asustan.

 Paljon tavaraa, joita siirrellä kun naapurin lissu käy siivoamassa kaksi kertaa kuussa pikku korvauksesta.Työvoimatoimistokin yrittää jatkuvasti hätistellä töihin johonkin suuntaa,. Ammattimies ei nyt ihan voi mihin sattuu mennä. Minä....kö laiska. Käännän kylkeä.