TALVEN TULOA

Päätit sitten antaa talven meillekkin. Siitä on joskus ollut puhettakin että olis aikas jännä homma saada kunnon talvi vielä meidänkin kulmille. Laitoit ilmeisesti korvan taakse ja tuikkasit ensin tuollaiset varpaita kutittavat pakkaset ja sitten hiukan lunta.
Sitä kyllä toivoin mutta ei sitä yhellä kertaa olisi tarvinnut kipata kaikkea meiän pihaan. Et varmaan huomannut että naapurilla on melko uusi iso lumilinko. 
Oisit antanut sinne enempi ja meille vähempi. Meillä kun tuo muori taho jaksaa tuolla vanhalla kolalla koko pihaa ottaa. Tiiät että auttaisin jos selkä ei niin vihoittelisi. Jos meinaat vielä heitellä hiutaleita pistä naapurriin tosiaan enemmän. Eikä se ois pahitteeks jos mettään tulis enempi, muori olis innokkaana hiihtämässä jos ois hiuka enempi lunta. Oot varmaan katellu ettei oo kauhian herkkua pelkällä jäisellä sammalella tai polulla.
Voisit himmailla kyllä noitten pakkasten kanssakin. Mielellään nousisin makuuasennosta, mennäkseni ulos. Täytyy vaan pukea pikku juttujen takia niin paljon. Hirvittää joskus muorin puolesta kun niin vilusen näkösenä joutuu pukemaan hakiakseen muutamia kerran päivässä klapeja uuniin.
Ajattelisit muoriakin ja vääntäisit sitä kylmänappulaa hiukan vähemmän. Ei talvessa oo kauhiasti moitittavaa. Kiva kun oot järjestäny tälläsenkin vaihtoehdon. Kattelen tässä hiuka tän jutustelun jälkeen hiihtokisoja. Saa muorikin rauhassa tehä lumihommat että en aina oo sotkemassa jaloissa. Tulis vaan kohta kahvin keittoon. Oottelen. Ollaan yhteyksissä.