TERVEYTTÄ

Viikonloppuni alkaa. Huomasin että oli taas aikani keskustella kanssasi.Viikkoni meni tietyllä tavalla aika hyvin. Mutta sitten puolen viikon jälkeen alkoi olla kurkussani kummia tunteita. Tiedäthän miltä tuntuu kun kurkkuun juuttuu vaikka pieni kalanruoto se siellä kutittaa ja kakistuttaa. En tiedä onko tunne sinulle tuttu kun en ole varma ruokailuistasi. Inhottava tunne se kuitenkin oli. Sen jälkeen alkoi tuntua muutenkin huonolta olo. Päästyäni kotiin kävin pitkälleni soitin ystävälleni ja toivoin jos hän toisi minulle rommia jota voisin ottaa kuuman veden kerran.

Pelkäsin tulevani kipeäksi. Tiedäthän kuinka pidän työstäni ja työ minulle aika sopivaa kaikin puolin. Joskus kun keskustelin kanssasi mietin jos löytäisin hyvän työn ja uskon että sinulla oli sormesi pelissä, koska löysin tämän työn. Nyt tunnen tulevani sairaaksi, pelkään jos joudun ottamaan sairaslomaa. Työni on aika vastuullinen , tunnen olevai jotaki. Voistiko katsoa perääni etten ainakaan pahasti sairastuisi. Pienen kuumeen ja flunssan voin kestää , ei tarvitsisi olla pois töistä. Toivoisin kovasti ettei se olisi sitä koronaa, tuntuvat sanovan että se saattaa pitää kotona useitakin päiviä.. Olisiko sinulla siinä lä'hettyvillä jokin lääke jonka voisit antaa minulle, voisit vaikka tuikata tuohon ahteriin, jätän sen puoliksi paljaaksi jos vaikka joskus yöllä löydät sopivan, voidakseni mennä aamulla töihin. OLet ollut yleensäkin kovin ymmärtäväinen minulle, olen saanut olla terveenä, ja nämä säännölliset keskustelut virkistävät minua. OLen taas aamulla yhteydessä jos minusta tuntuu ettei parannusta ole tullut tai oloni on huonontunut. Voisitko sitten klonsultoida minua mitä kannattasi tehdä, jos sinun varastoistasi ei löytynyt nyt sopivaa lääkettä.

Jos olet sitä mieltä että korona ehkä on nyt hyvä aika sairastaa otan sen vastaan. Niinkuin sanoin mielelläni en ottaisi sitä, mutta joskus se tulee ja voi olla että näet sen nyt hyväksi minulle.

Kiitos sinulle kun taas jaksoit kuunnella minua. Olemme aamulla taas yhteydessä.