Minä.......kö tuuliviiri

Tuuliviiri
Tuuliviiri

Tuuliviiri tuulellakäypä. Juuri viime viikolla päätin elämäntapa muutoksesta, aloitan jahka kerkiän, saatoin puhua ehkä torstaista mutta saatoin tarkoittaa myöhempää ajankohta torstaita.Joitain heikkoja hetkiä kenties on ollu, olen saattanut muuttaa suunta lennossa mutta ei se sitä tarkoita että kuljettaisin tätä elämäni laivaa kuin tuulen riepottelemaa alusta. 

Joskus vain suunta ja suunnitelmat muuttuu kovin äkkiä minkä minä sille voin jos ne muuttuu useasti samalla kertaa. Lapset sanoo toista, muorilla on taas omamielipide, anoppikin sanoo omat ohjeensa, koita siinä sitten olla vakaana.Minua sanotaan tuuliviiriksi kun muut ei osaa päättää mitä ne haluu. 

Ehkä olen saattanut joskus muuttaa tai päättää hiukan hätäisesti eri suuntiin useastikin, mutta olen yrittänyt tehdä sen aina toisten parhaaksi, kun on niin kovin vaikeaa tehdä yhteistä päätöstä.Tuskin sen takia nibua voi vielä sanoa tuuliviiriksi, pyöriihän se tuuliviirikin eri tahtiin ja eri suuntiin väillä rauhoittuen. Ehkä saatan joskus vähän mennä tuulien nukana, mutta vain vähän, yleensä olen aika jämerä. Viime lauantainakin päätin lämmittää saunan pihalla,tein sen niinkuin olin päättänyt, ehkä aikaa muutin jonkin kerran mutta lämmitin sen kuitenkin lauantaina parin viikon päästä.
Osaan olla siis jämerä jos tarvitaan, enkä mikään tuuliviiri. Tänäänkin piti lähteä kavereitten kanssa ulos, siirsin kun oli kotona muutama pikku askar, minä....kö muka Lepsu,pehmo