Minä......kö yksinäinen

Jos ihminen joskus haluaa olla omissa ajatuksissaan, yksin jossakin nurkassa eikä tuppaudu aina toisten seuraan, tekeekö se muka ihmisestä yksinäisen erakon. Kuulen usein sanottavan kun aina siellä kotona nyhjötät, ett liiku missään, ruuankin taiat tilata voltin kautta ettei tarvi vaan nähä tai tavata ketään. 

Ensinnäkään ei pidä paikkaansa etten liiku missään. Ostin juuri viime vuonna juoksumaton ja olen samalla kun kävelen kiertänyt näyttöruudun välityksellä monia hetkiä ympäri maailman. Lisäksi en tilaile voltin kautta mitään vaan käyn naapuritalon kaupassa ostamassa kaiken mitä tarvitsen. Kävin muuten kesällä kylällä ostamassa uudet farkut että kyllä sitä liikutaan ja käydään muuallakin. Kun ostin kesämökin missä vietän kesälomat muistan kun sukulaiset pari vuotta sitten kävivät erään viikonlopun siellä. 

En omasta mielestä ole yksinäinen tai erakoitunut. Onhan minulla ystäviäkin. Viime viikolla Manekin kävi lainaamassa porakoneen ja lupasi palautta parin viikon päästä. Jättää portaille kuulemma. Ainiin kävihän lissukin vippaamassa rahaa toissapäivänä. Näin pikaisesti tuossa pihalla. Ei tämä elämä kyllä erakolta tunnu. Ikkunastani näen usein naapurien touhuavan kaikenlaista, monien lähtevän ja tulevan kotioloihin.työkiireiltään. Minä nyt vain saan onnekseni tehdä etätöitä. Minun ei tarvitse lähteä minnekkään. Ensiviikollakin lähden pariksi viikoksi mökille, saatan moikata ohimennessä kilometrin päässä olevaa mökkinaapuria, kun asutaan saman tien varressa. Minä...kö muka yksinäinen