VIISAUTTA

Muistan kuin eilisen. Sehän oli oikeasti eilen. Kävelin kadulla ja näin siinä ison kiven keskellä kulkutietä. En tiedä mikä minuun meni mutta jostakin syystä minun piti mennä ja potkaista tuota kiveä. En tiedä miksi niin tein. Tyhmyyttäni kai, Ehän se ollut minulle mitään tehnyt kunhan menin vain ja potkaisin sitä sillä seurauksella että nyt on varpaista kaksi mustana, eikä tuo kävelykään mitään herkkuva ole. olisihan voinut antaa sen olla vain siinä tai siirtää nätisti sen vain syrjään. Ehkä vain tyhmyyttäni tai trhautumistani osana koko eloon potkaisin sitä.

Samanlailla kävi mistä koko ruumis saa kärsiä kävi muutama viikko sitten kun ostin kaupasta aivan turhan härpäkkeen vaikka en koskaan tarvitse sitä. Oli tarjouksessa, sellainen viljoista jauhoja tekevä koti mylly. Olihan se halpa maksoi vain 600 euroa. Silloin ajattelin että jokainenhan tuollaisen, nyt se sai vielä 24 kk osamaksulla korotta. Nyt sitä pitäisi etsiä jostain niitä jyviä. Huh. huh.

Kerrotko mistä viisautta saisi ostaa, Sitä täällä tarvittaisiin. Saakohan sitä ihmisen koon mukaan ja onko sitä irtotavarana jossakin saatavana. Ostaisin sitä hiukan vaikka varastoon eihän siinä kai ole viimeistä myyntipäivää tai parasta ennen. Voisitko kertoa minne suuntaisin itseni viisaautta hankkiessani, Tämä alituinen tyhmyyteni ja virhearviointini alkaa käydä terveyden ja lompakon päälle. Loppujen lopuksi kun oikein harkitsen en tarvitsisi sitä paljon, ihan pikkiriikkisenkin auttaisi asiaa. En halua olla itsekäs mielelläni jättäisin sitä jaettavaksi tai myytäväksi muillekkin. Kun katson ympärilleni ja uutisiin huomaan että en ole yksin asiani kanssa.paljon muitakin olis joille voisin jättää. Jos toivoa saisin se olis hyvä jos se olisi nestemäisenä ja hyvän makuinen

Olen huomannut että joillekkin sitä viisautta voisi olla joko alkoholiin lisättynä tai kolajuomana. Ei haittaisi jos sitä saisi lähikaupoista, verkkokaupastakin voisi löytyä ja mielellään kotiin toimitettuna samaan hintaan.

Voisitko jakaa sitä tai neuvoja sen hankkimiseen meille hiukan enemmin. Uskon että se on kun löydän sitä, aika vapaasti saatavissa omien kykyjen ja tarpeiden mukaa. Minun ollessa kyseessä tähän suureen turpaaseen menee kyllä ainakin yhden pitkän jakson varastot, niin paljon on tullut tehtyä tyhmyyksiä..

Katsoin lehdestä en tänään löytänyt vielä viisautta, maailmasta eiikä meidän torpan allekkaan sitä ole vielä tullut.

TIEDÄN ETTÄ HALUAT AUTTAA SIKSI ESITIN PYYNTÖNI. Jos en ole kotona voit jättää sen paketin vaikka terassille. Ohi kulkiessasi. Aukaisen paketin varovasti ettei viisautta karkaa vahingossakaan yhtään tippaa.

Lähetä lasku sähköpostilla.

Terv . tiedät kyllä kuka.irjoita tekstisi tähän...