RAHAA

Vitsillä aloitan tänään. Jotenkin tuo huumori ei ole vahvimpia puoliani. Senhän jo tiesitkin. Ajattelin vain säikäyttää sinut. Usein varmaan kuulet pyyntöjä rahasta. Kaiken pahan alusta. Raha ei tuo monelle onnea vaikka monet niin luulevat. Joskus mietin moniko mahtaa pyytää lottovoittoa, tuskin kuitenkaan rikkaan sukulaisen kupsahdusta.

Huumoria tämä vain. Anteeksi. Tosiaan en kaipaa rahaa, Eläkkeeni on pieni , niinkuin sanoin, tiedätkin raha ei tuo onnea, pärjäämme muorin kanssa vähemmällä.

En edes tiedä miksi kanssasi moisesta asiasta kuin raha puhu. Ehkä se on niinkuin tiedät taskussani polttava tuli. Siellä harvoin mitään säilyy, siksi tuntuu ehkä luontevalta alitajuntaiseti toivoa sitä lisää, kun sitä ei koskaan ole tarpeeksi.

Muistatko kun yhtenä päivänä kerroin meneväni kauppoihin hyvin vastemielisesti. Kaupoissa huomasin kaikkea tarpeellista, tiedäthän minut kaikki tuntuu tarpeelliselta ja tärkeältä. Asioilta joita tarvitsen juuri nyt ja tässä, Tiedäthän meidän pienen nuljakkeen joka on jo nyt 4 vuotta, niinpä voitkos kuvitella nuljaketta kuinka aika menee.

Hän on tullut pappaansa , kaikki pitää saada nyt ja heti.

Onneksi et ole siunannut minulle tuopta tuohta liikaa hukkuisimme romuihin ja onhan tuo antamasi muori kovin säästäväinen pitää tämän retjakkeen jonkinmoisessa kuosissa.

Olen tainnut viedä kovasti aikaa vain rahasta puhumiseen.Sovitaanko näin ettet puske sitä minulle liikoja vaikka sortuisin joihinkin arpoihin tai muuhun älä anna liikaa, jos tosin on ylimääräistä voit toki jonkin verran pukata sitä. Sun ystäväsi tiedät kyllä...........