Minä.....kö saituri

Saituri on synonyymi sanoille pihi, kitsas, itara, visukinttu, pihtaaja, kitupiikki, jne......

Minua ei voi pienemmässäkään määrin kutsua joillakin noista sanoista. Roope annkka on visukinttu, silkä on mistä pihtailee, muuta eipä jakele omistaan ,tosin en minäkään jakele omista kun ei kerran oo mitä jakelis, jos joskus on jotai niin en kai sitä heti pois jakelis, mulla ei olis sitte mitään. Ei se sitä tarkota että olisin pihi. Kattokaa vaikka pankkitiliä, ei siellä on mitään tai sukanvarressa, tai on siellä jotain joitakin reikiä meinaan. Jos siellä siis olisi jotain olisivatten valuneet aikaa sitten pois, oikeastaan silleen on käynytkin, meinaan valunut pois, ostan yleensä jotain .....itselle.

Saituri jos olisin en ostaisi muille mitään, sehän ei pidä paikkaansa, kerrankin ruokajonossa muori huomasi lompakon jääneen autoon enkös minä sulavasti maksanut aterian ettei tarvinnut autolle kävellä hakemaan rahaa heti. Vasta kun pääsimme pöytään muori haki rahan minulle autosta, minäkö muka saituri. Muulloinkin olen lainannut perheelle autoa reilusti ja ottanut vain auton juoksevat kulut maksuksi, parempi sekin kuin että joituisivat kävelemään. Tai entä hyväntekeväisyyteen tekemät lahjoitukset. Aina olen säntillisesti lahjoittanut huomattaviakin summia vaikka aina en ole saanut niitä kotitalousvähennyksiin. Kehtaavat verottajalla väittää ettei ne kympit muka ole kotitalous vähennys kelpoisia. Turha siis väittää että olisin saita. Onko se minun vikani jos muori väittää että housuihin on vaikea laittaa useampia paikkoja päällekkäin. Minä....kö saituri .